Preview Mode Links will not work in preview mode

RFSL Podcast

Dec 23, 2020

Vilken roll spelar förändring i våra liv? Den före detta lärarinnan Eva Bohlin berättar om den omtumlande dagen då hennes elever fick reda på att hon var lesbisk. Panelen minns hur det var 1979 då sjukdomsbegreppet för homosexuella avskaffades.

Medverkande: Eva Bohlin, Annika Hamrud, Pekka Heino,...


Dec 23, 2020

Hur viktigt är vänskap? Panelen diskuterar vänskap under livets lopp och om att vinna och förlora vänner. Annika Hamrud berättar att hennes vän Bo Crichton nyligen dött och att hon inte var en så närvarande vän den sista tiden i hans liv. 

Medverkande: Rubert Granberg, Annika Hamrud, Pekka Heino, Cristina...


Dec 23, 2020

Är ordet familj varmt och inkluderande eller trångt och kravfyllt? Kanske är den självvalda familjen att föredra? Panelen pratar om att avsluta relationer och om längtan efter att återuppta kontakt medan Ardeshir Bibakabadi berättar om hur relationen till en bror förändrats.

Medverkande: Ardeshir Bibakabadi,...


Dec 23, 2020

Är hbtqi-personer mer ensamma än andra, och i så fall - varför? Panelen reflekterar kring olika sorters ensamhet och skillnaden mellan att vara ensam och att vara själv. George Sved har hittat ett finurligt sätt att ta upp kontakt med gamla vänner och på så vis bryta ensamheten.

Medverkande: Annika Hamrud,...


Dec 23, 2020

Vad fyller ältande för funktion? Panelen funderar över om ältande alltid behöver vara av ondo och terapeuten Eva Hansson ger goda råd för hur man tar sig ur ett evinnerligt ältande.

Medverkande: Annika Hamrud, Eva Hansson, Pekka Heino, Cristina Josefsson, Caisa Viksten &. Madeleine Ågren.  

Producent: Munck....